Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

CASADA Miniwell Twist-hierontatyyny



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
CASADA Miniwell Twist-hierontatyyny179.00 €

miniwelltwist_feature_01_casada_fin.jpg

Miniwell Twist voi auttaa sinua luomaan hyvinvointikeidaasi mukavasti kotonasi.

Istu alas ja anna sen hieroa pois kaikki päivittäiset stressisi. Sen ergonominen kaareva muoto asettuu harmonisesti kehon osiin, kuten kaulaan, hartioihin, selkään, jalkoihin ja vatsaan. Miniwell Twist hieroo neljällä optimaalisesti järjestetyllä hierontapäällään rytmisillä kiertoliikkeillä halutulla kehon alueella. Verenkiertoa stimuloimalla lihaksesi lämpenevät ja jännitys vapautuu hellävaraisesti.

miniwell_twist.png

TUOTTEEN OMINAISUUDET

Kotiinpaluulla on aivan uusi merkitys Miniwell Twistillä. Istu hyvänolon keidaasi ja hiero arjen stressit hellästi ja nopeasti pois. Säännöllinen hieronta Miniwell Twistillä stimuloi hermopolkuja ja aktivoi aineenvaihduntaa. Lisäksi se myös aktivoi verenkiertoa ja vapauttaa itsepäiset jännitteet. Se ehkäisee myös sisäelinten tukkeumia ja häiriöitä. Sitä on helppo käyttää on/off-kytkimellä. Tämän yksinkertaisen käsittelyn takana on kuitenkin monimutkainen laite. Siinä on neljä optimaalisesti kohdistettua hierontapäätä, jotka toimivat halutulla alueella hellävaraisesti pyörivin. On/off-kytkin aktivoi myös syvälämmitystoiminnon. Tämä ominaisuus antaa lihaksille ja kudoksille rauhoittavaa lämpöä. Prosessin sammuttamiseksi sinun on painettava sammutuspainiketta uudelleen. Voit sammuttaa sen kokonaan pitämällä painiketta painettuna hieman kauemmin.

SHIATSU / KNEADING HIERONTA TEKNIIKAT

Miniwell Twistin hierontatoimintoa käytetäänrentouttavaan Shiatsu/Kneading-hierontaan. Tämä valtavan tehokas harjoitus rentouttaa kehoa ja auttaa sitä uusiutumaan. Siten tämä hierontamenetelmä yhdistää perinteisen Kaukoidän lääketieteen tuntemuksen ja nykyaikaisen hierontaterapian. Shiatsu / Kneading – hieronta antaa keholle rentoutumista, elinvoimaa ja uudistumista. Lisäksi sillä on stressiä rauhoittava ja yleistä hyvinvointia lisäävä vaikutus. Hieronnan positiivinen vaikutus kehoon ulottuu aineenvaihdunnan aktivoinnista, verenkierron stimulaatiosta ja syvien kovettumien ratkaisemisesta.

miniwelltwist2go_PD_04_casada.jpg

KÄYTÖN OHJEITA

miniwelltwist_PD_02_casada-FIN-1-750x275.jpg