Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

CASADA Skyliner II-Hierontatuoli



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
CASADA Skyliner II-Hierontatuoli (Harmaa)6 490.00 €
CASADA Skyliner II-Hierontatuoli (vaalea-harmaa)6 490.00 €

casada-massagesessel-skyliner-ii-1536x864.jpg

SKYLINER II Vie sinut ennennäkemättömään hyvänolon kokemukseen!

Casada-perheen uusi premium-hierontatuoli tekee vaikutuksen suuremmalla istuinalueella ja hämmästyttävän luovalla muotoilulla. Kestävä ja ympäristöystävällinen mikrokuitu-PU-nahka ei vain tunnu hyvältä, vaan myös helpottaa puhdistamista ja varmistaa erinomaisen istumamukavuuden. Pikakäynnistyspaneelin avulla voit helposti tehdä kaikki perusasetukset ja laittaa kaukosäätimen sivuun.

Nykyinen braintronics®-sovellus tekee kokonaisvaltaisesta palautumisesta lastenleikkiä.
Tästä lähtien unelmoi itsesi pois arjen hälinästä ja anna kehosi ja mielesi rentoutua.

Skyliner_II-tam.jpg

TUOTTEEN OMINAISUUDET

Fyysinen ja henkinen palautuminen on uuden Skyliner II -hierontatuolin ensisijainen tavoite. Kolme ainutlaatuista ehdotusta antavat Skyliner II:lle sen uskomattoman korkean tehokkuuden. Ensinnäkin istumamukavuutta on parannettu, mikä takaa poikkeuksellisen mukavuuden muodonsa ja materiaalinsa ansiosta. Toiseksi, poikkeuksellisen korkealaatuisen tekniikan ansiosta Skyliner II akupainehieronnalla toimii sanoinkuvaamattoman tehokkaasti hieronnan aikana.

Kolmanneksi se tarjoaa lukemattomia mukautusvaihtoehtoja, joilla Skyliner II mukautuu henkilökohtaisiin tarpeisiisi. 

skyliner-ii_PD_02_casada_MOOD.jpg

Skyliner II:ssa on sisäänrakennetut akupainepisteiden anturit.

joiden avulla voit nauttia useiden kehon alueiden hieronnasta. Skyliner II:n hallitsemia innovatiivisia tekniikoita voidaan yhdistää useilla eri tavoilla rentoutumaan ja vähentämään stressiä.

 

Heti kun olet kokeillut hierontatuolia useita kertoja, yksi monista tekniikoista osoittautuu henkilökohtaiseksi suosikkisi. Ja jotta voit aloittaa suosikkihieronnan ilman hälyä.

 


skyliner-ii_PD_04_casada.jpg

Heti kun olet kokeillut hierontatuolia useita kertoja, yksi monista tekniikoista osoittautuu henkilökohtaiseksi suosikkisi. Ja jotta voit aloittaa suosikkihieronnan ilman hälyä.

Skyliner II:ssa on 3 tallennustilaa. Jos olet tallentanut hierontaohjelman asetuksilla, aloita heti aktivoimalla automaattinen muistiotila.

Skyliner II:n erilaisten automaattisten ohjelmien määrä on sekä monipuolinen että tehokas. Automaattiset tilat on jaettu neljään pääluokkaan. Siksi valikoimassa on yli 23 yksilöllistä automaattista hierontaohjelmaa. Näitä ovat ainutlaatuiset sovellukset, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Olipa kyseessä stressin lievitys, nivelten hoito, toimistohoitona, pakaroiden hoitoon tai jopa thaihieronnaksi – Skyliner II -valikoimasta löytyy oikea hieronta jokaiselle rentoutumiseen ja elinvoiman vahvistamiseen. Kaikkea tätä ohjataan 7 tuuman superkosketusnäytöllä, joka on varustettu uusimmalla käyttöliittymällä ja todella selkeä käyttää.

sKYLINER_TOIMINNOT.png

skyliner-ii_PD_05_.jpg

RENTOUDU BRAINTRONICS®:LLA

Kun keho nauttii näistä ominaisuuksista, ei pidä unohtaa aivojen kohdennettua rentoutumista. Siksi Skyliner II -hierontatuoli on yhteensopiva braintronics®-sovelluksen kanssa, joka synkronoi aivoaaltoja äänistimulaatiolla ja aiheuttaa siten erilaisia ​​rentoutustiloja.

Riippuen haluamastasi tuloksesta, braintronics® tukee sinua. Voit esimerkiksi käyttää braintronicsia® rentoutumiseen, rentouttaviin meditaatiovaiheisiin tai jatkuvaan keskittymiskyvyn parantamiseen.

Bluetoothin kautta yhdistetty Skyliner II:n hieronnat toimivat harmonisesti braintronicsin® kanssa, mikä lisää positiivista vaikutusta kehoon ja mieleen ja antaa rauhoittavan vaikutuksen.

 

TEKNISET TIEDOT

Tuote : Skyliner II
Mitat : pystyssä: 80 x 148 x 120 cm I makuula: 80 x 180 x 105 cm
Paino : 141 kg
Jännite : 220-240V ~ 50/60Hz
käyttöjännite: 220 W
Käyttöaika: 20 minuuttia
Braintronics : 21 minuuttia
casada certified bt

TOIMITUS AIKA 1-3 VIIKKOA