Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

CASADA Alphasonic III-Hierontatuoli



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Alphasonic III-Hierontatuoli (Beige)5 490.00 €
Alphasonic III-Hierontatuoli (musta)5 490.00 €

Alphasonic_III-mood.jpg

AlphaSonic III:ssa on 3D-hierontatekniikka ja kytkettävä ja rauhoittava lämpötoiminto

joka rentouttaa myös jännittyneitä lihaksia hieronnan aikana. Integroitu 3D-hieronta antaa kehosi rentoutua korkeimmalla tasolla. Monimutkainen ja hienostunut hierontajärjestelmä antaa sinulle todellisen ihmisen käsihieronnan tunteen. Tunne hieronnan syvyys ja tehokkuus AlphaSonic III:ssa. Edistyksellisen Zero-Gravity-teknologian avulla AlphaSonic III tuo koko kehosi yhdelle tasolle ja luo painottomuuden tunteen. Kytkettävä ja rauhoittava lämpötoiminto antaa sinun rentoutua kaksi kertaa niin paljon.

alphasonic_iii_PD_1_casada_uk.jpg

TUOTTEEN OMINAISUUDET

Ainutlaatuisella 3D-hierontateknologiallaan, mukaan lukien olkapään ja kaulan alueella, AlphaSonic III tarjoaa tehokkaan hieronnan selkärangalle. Koko kehon ilmatyyny hieronnallaan, hierontatuoli lupaa myös kehosi täydellisen rentoutumisen syvällä hieronnalla. Lisäksi voit yhdistää AlphaSonic III:n braintronics®-sovellukseen, joka sisältää poikkeuksellisia rentoutusohjelmia. Tämä yhdistelmä edistää stressin vähentämistä kehossasi ja siten vapauttaa sinut uupumustiloista.

AlphaSonic_III_Icons2.jpg

JALKAPOHJA HIERONNAN VAIKUTUS & JALKOJEN REFLEX ZONE -HIERONTA

Nauti miellyttävästä jalkarefleksivyöhykehieronnasta tai anna hemmotella itseäsi rentouttavalla pohkeiden vaivaamisella AlphaSonic III -hierontatuolissa. Kompressiohieronta käärii pohkeet ilmatyynyihin, jotka hierovat niitä hellävaraisesti ilmanpaineella ja antavat sinun unohtaa stressaavan arjen.

Tämä hierontatuoli erottuu muista malleista "jalkakaavin"-jalkahierontatoiminnollaan, sillä hieronta vaikuttaa myös jalkaholviin ja kantapäihin. Näin jalkasi rentoutuvat täysin myös pitkän seisomisen, kävelyn tai juoksemisen jälkeen. 

Beschreibung_Alpasonic_III_Bild_3-300x300.jpg

Rentoutumista HEAT SPA:ssa


Kytkettävä ja rauhoittava lämpötoiminto antaa sinun rentoutua kaksi kertaa niin paljon. Selkänojan hiilikuiduilla, jotka toimivat infrapunalämmityksenä, lämpö jakautuu optimaalisesti ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia hieronnan aikana.

Alykas_3_D_hieronta.jpg

ÄLYKÄS 3D-HIERONTATEKNOLOGIA


AlphaSonic III:n sisäänrakennetun 3D-hieronnan avulla voit rentoutua korkeimmalla tasolla.Monimutkainen ja pitkälle kehitetty hierontajärjestelmä antaa sinulle käsilläsi todellisen inhimillisen hieronnan tunteen. Tunne hieronnan syvyys ja tehokkuus AlphaSonic III:ssa.

painoton_tila.jpg

ZERO-G:llä TUNNET PAINOTTOMASTA!

Edistyksellisen Zero-Gravity-teknologian avulla AlphaSonic III tuo koko kehosi yhdelle tasolle jaluo painottomuuden tunteen.Tässä asennossa sydämesi, jalat ja selkä ovat kohdakkain.Optimaalisen painon jakautumisen ansiosta saavutatvälittömän rentoutumisen ja tehokkaan stressin lievityksen.

Alphasonic_III_toiminnot.png

TENISET TIEDOT

Tuote : AlphaSonic III
Mitat : Pystyssä 82 x 124 x 142 cm Makuulla 82 x 90 x 179-204cm
Paino : 113 kg
Jännite: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Nimellisteho : 150 W
Käyntiaika : 20 minuuttia
Braintronics® : 21 minuuttia
casada certified bt

Toimitus aika 1-3 viikkoa