Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

CASADA Skyliner III-hierontatuoli



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
CASADA Skyliner III-hierontatuoli (vaalea/ruskea)12 780.00 €
CASADA Skyliner II-Hierontatuoli (musta-harmaa)12 780.00 €
CASADA Skyliner II-Hierontatuoli (Khaki-harmaa)12 780.00 €

Casada_skyliner_III_mood.jpgTutustu Skyliner III-hierontatuoliin

Huippuluokan hierontatuoli pulsioksimetrillä. jadelämmällä ja 4D-hieronnalla täydellinen rentoutuminen, lisäksi siinä on lukemattomia mukautusvaihtoehtoja jotka voidaan mukauttaa juuri sinun tarpeisiisi. Joten saat ainutlaauisen hierontakokemuksen.

Skyliner_3_toiminnot.png

Nykyaikaisen elämän kiireisessä tahdissa rentoutumishetket ovat korvaamattomia. Skyliner III -hierontatuoli on juuri oikea paikka jättää stressi ja arjen jännitteet taakse ja nauttia vertaansa vailla olevasta hierontakokemuksesta. Integroidun pulssioksimetrin ansiosta tämä älytuoli mukautuu automaattisesti fyysisiin tarpeisiisi havaitsemalla sykkeen, veren happipitoisuuden, mikroverenkierron ja väsymyksen ja säätää hierontaasi sen mukaan.

casada-luxus-massagesessel-skyliner-3-schwarz-1536x864.png

HIEROON USEITA ALUEITA SAMANAIKAISESTI

Skyliner III tarjoaa vaikuttavan valikoiman hierontatekniikoita, kuten vaivaamista, taputtelua, rullausta ja kuuluisaa Shiatsu-hierontaa.

Esiohjelmoitujen rutiinien ja säädettävien intensiteettien avulla voit valita täydellisen hieronnan toiveidesi mukaan. Tämä tekniikka on kuitenkin vasta alkua, sillä tuolissa on myös sisäänrakennettu jadelämpötekniikka, jossa jadelevyt lähettävät lempeää, terapeuttista lämpöä lievittääkseen syvää jännitystä.

 Skyliner III-Hierontatuolin peittävä korkealaatuinen synteettinen nahka ei vain tunnu mukavalta, vaan on myös erittäin kestävää. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta se sopii saumattomasti mihin tahansa elävään ilmapiiriin ja on katseenvangitsija olohuoneessasi.

 Beschreibung_Skyliner_III_2-300x300.jpg

JOKAISEEN TILANTEESEEN JA AINUTLAATUISIA JA RAATÄLÖITYJA HIERONTAVAIHTOEHTOJA

Skyliner III yllättää myös 4D L-Track -hieronnallaan, joka tarjoaa leveämmän ja syvemmän hieronnan, joka muistuttaa realistista käsihierontaa. Shiatsu-hieronta, japanilainen vartaloterapia tarjoaa hellävaraisia, syviä venyttelyjä ja kiertoja stimuloimaan ja mobilisoimaan lihaksia.

Kaksoissensorinen vartaloskannaus varmistaa, että hieronta on optimaalisesti räätälöity selkäsi mukaan. Älykäs kaukosäädin antaa sinulle täydellisen hallinnan hierontakokemuksestasi, mukaan lukien mahdollisuuden tallentaa henkilökohtaiset asetukset ja palauttaa ne tarvittaessa.

Beschreibung_Skyliner_III_3-300x300.jpg

KOE KOHOKOHDAT JA LISÄTYYDETTYYNTYMISTÄ BLUETOOTH-kaiuttimilla

Sisäänrakennetut Bluetooth-kaiuttimet vähentävät ympäristön melua ja tarjoavat korkealaatuisen äänen, jotta voit nauttia musiikista tai meditaatiosovelluksista hieronnan aikana. Ääniohjaus ja langaton lataustoiminto NFC-matkapuhelimille tekevät tuolin käyttämisestä entistä käyttäjäystävällisempää.

 

Sijoita hyvinvointiisi ja hemmottele itseäsi päivittäisellä stressitaukolla Skyliner III -hierontatuolilla, joka ei vain hemmottele kehoasi, vaan myös sieluasi.

Hieronta_tekniikat_skylinet_III.png

TEKNISET TIEDOT

Tuote: Skyliner III
Mitat: Pystyssä: 85.5 x 177 x 130 cm Makuulla: 85.5 x 190 x 90.5 cm
Istuimen pituus : 52 cm
Hartioiden leveys: 60 cm
Paino : 186.5 kg
Jännite : 220-240V ~ 50/60Hz
Käyttö jännite : 220 W
Käynti aika(Auto) : 20 minuttia
Braintronics : 21 minuuttia
Colour : White-Brown, Khaki-Grey, Black-Grey
casada certified bt

TOIMITUS AIKA 1-3 VIIKKOA