Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

CASADA MediGun Pro-lihashuoltovasara



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
CASADA MediGun Pro-lihashuoltovasara358.00 €

medigunpro_PD_01_casada.jpg


Casadan MediGun Pro on langaton, huippuluokan hierontalaite.

joka auttaa vähentämään lihaskipua ja -jännitystä, edistää verenkiertoa, optimoi liikkuvuutta ja parantaa kehon tuki- ja liikuntaelimistön yleistä tilaa. Jatkokehitetyllä MediGun Prolla voit hieroa lihaksiasi entistä tarkemmin virkistääksesi niitä raskaan kuntoharjoittelun jälkeen ja tukeaksesi lihasten uusiutumista. Hiero haluttua kehon osaa halutulla nopeudella käyttämällä tarvittaessa painetta.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

MediGun Pro on MediGunin jatkokehitys, ja se käyttää korkeataajuisia painepulsseja lihasten löysäämiseen. MediGun Pro on vielä kohdennettumpi kuin edeltäjänsä, joten jännityksillä ja kouristuksilla ei ole mahdollisuuksia. Samalla tällä modernilla fitness-hierontalaitteella on virkistävä vaikutus lihaksiin. Lisäksi sillä on regeneroiva vaikutus ylikuormitettuihin lihaskudoksiin. Siinä on kuusi vaihdettavaa lisälaitetta viidellä eri nopeustasolla ja parannettu hallinta. MediGun Pro toimii paljon tehokkaammin ja on käyttäjäystävällinen kuin mikään vastaava hierontapistooli.

medigunpro_feature_01_casada2.jpg


Ammattimaisten hierontaaseiden joukossa!

Hieronnan uskomattoman kohdennettua käyttöä varten MediGun Prossa on enemmän nopeustasoja kuin MediGunissa. MediGun Pro toimii tasolla 1 30 Hz:n taajuudella 1800 iskulla minuutissa ja sitä voidaan nostaa asteittain 36 Hz:stä 2200 vedolla, 43 Hz:stä 2600 vedolla, 50 Hz:stä 3000 iskulla 56 Hz:iin 3400 vedolla. Helppokäyttöisen ohjausyksikön ansiosta tasoja voi nostaa tai laskea halutessaan. Siinä on kuusi käyttökiinnitystä, joiden epätasainen muoto on kehitetty kehon eri alueille sekä monipuolisiin hieronoihin. Litteä hierontapää toimii enemmän isommille lihasryhmille, kun taas pallokiinnitystä käytetään lämmittelemään ja silittämään lihaksia.

Muutamia MediGun-pro Käyttökohde kuvia

medigunpro_PD_02_casada.jpg

VIDEO