Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skyliner II-3D hierontatuoliFyysinen ja henkinen palautuminen on uuden Skyliner II -hierontatuolin ensisijainen tavoite. Kolme ainutlaatuista ehdotusta antavat Skyliner II:lle sen uskomattoman korkean tehokkuuden. Ensinnäkin istumamukavuutta on parannettu, mikä takaa poikkeuksellisen mukavuuden muodonsa ja materiaalinsa ansiosta. Toiseksi, poikkeuksellisen korkealaatuisen tekniikan ansiosta Skyliner II akupainehieronnalla toimii sanoinkuvaamattoman tehokkaasti hieronnan aikana. Kolmanneksi se tarjoaa lukemattomia mukautusvaihtoehtoja, joilla Skyliner II mukautuu henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Jo yksittäin vaikuttava, mutta vain armottoman hyvä yhdistelmänä menestyksen kaava, jonka kautta Skyliner II tuo sinulle upeita rentoutumisen ja palautumisen hetkiä.

Skyliner II:n erilaisten automaattisten tilojen määrä on sekä monipuolinen että tehokas. Automaattiset tilat on jaettu neljään pääluokkaan. Siksi valikoimassa on yli 23 yksilöllistä automaattista hierontaohjelmaa. Näitä ovat ainutlaatuiset sovellukset, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Olipa kyseessä stressin lievitys, nivelten hoito, pakaroiden hoitoon tai jopa thaihieronnaksi  Skyliner II -valikoimasta löytyy oikea hieronta jokaiselle rentoutumiseen ja elinvoiman vahvistamiseen. Kaikkea tätä ohjan 7 tuuman superkosketusnäytöllä, joka on varustettu uusimmalla käyttöliittymällä ja havainnollistaa siten aitoa hieronta kokemusta.
Hinta alk.5 800.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Skyliner II musta-harmaa5 800.00 €2 kpl
Skyliner II valkoinen-harmaa5 800.00 €1 kpl