Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Titan-hierontatuoliTitan hierontatuoli uutuus tarjoaa 3D-hieronnan yhdessä erikoistuneen 2D-hieronnan kanssa, synkronoidun hieronnan, joka toimii kuin hieronta neljällä kädellä samanaikaisesti. Casadan hierontatuoli Titan yhdistää uusimman teknologian tyylikkääseen muotoiluun kokemuksena täysin uudenlainen rentoutumistapa.

- kehon skannaus älykkäällä algoritmillä.
- kaksi itsenäistä hierontarobottia 2D + 3D, jotka yhdessä luovat unenomaisen hieronnan.
- joustavat juoksukiskot täydelliseen venyttely- ja venyttelyhierontaan.
- loputtomat hierontavaihtoehdot laadukkaimmalla tasolla.
- ainutlaatuiset NICAM Bluetooth -kaiuttimet ja ääniohjaus.

TEKOÄLY JA ÄLYKÄS KEHON SKANNAUS

Käytetään monivaiheista säätöjärjestelmää sekä älykästä algoritmia, joka mahdollistaa kattavamman analyysin, nauhoitetut laskentasignaalit, nopeamman vasteen ja tarkemman hallinnan kehon skannaus- ja hierontatekniikoissa.

KAKSINKERTAINEN MEKANISMI

3D-hierontarobotti yhdessä erikoistuneen 2D-hierontarobotin kanssa tarjoaa synkronoidun hieronnan, joka toimii kuin hieronta neljällä kädellä samanaikaisesti.

JOUSTAVA JUOKSUKISKO

Pitkän hierontareitin vuoksi joustava lasta voi avautua kaarimuotoon selkänojan nostamiseksi, mikä todella toteuttaa Thaimaalaisen venyttelyhieronnan silta-asennossa.

ILMANPAINEEN VOIMAKKUUTTA VOIDAAN SÄÄTÄÄ

Yhteensä 38 turvatyynyä ja yksi useista säädettävissä olevasta ilmanpaineen voimakkuudesta, täysi rentoutuminen hartioista jalkoihin.

KAKSOISLÄMPÖTOIMINTO

Grafeeni on uusin, vahvin, ohuin, johtavin ja 100% hiilimateriaali. Lämmönjohtimena se ylittää kaikki muut tunnetut materiaalit. Titaanin tuottamiaan kauko-infrapunasäteitä pidetään ihanteellisena hoitomuotona luonnolliseen terveydenhuoltoon ja edistävät myös verenkiertoa yhdessä taka-alueen hiililämmön kanssa.

Stereokaiuttimet

Kaikista houkuttelevista ominaisuuksista nojatuolissa on stereokaiuttimet kehon ja sielun syvään rentoutumiseen. NICAM-stereokaiuttimet tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen erinomaisesta melodiasta.

LED-KOSKETUSNÄYTTÖ

Uusimmalla käyttöliittymäkäyttöjärjestelmällä varustettu kosketusnäyttö tekee hierontaprosessista selkeän. Hierontaohjelmaa voidaan ohjata yhdellä painikkeella.

HINTA: 9850€

- Kotiin toimitettuna ja asennettuna.

- Toimitusaika: 1-3 viikkoa

- 2 vuoden takuu

Hinta alk.8 950.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Titan- tumman ruskea8 950.00 €2 kpl
Titan-valkoinen8 950.00 €1 kpl