Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Titan-Hierontatuoli

Titan hierontatuoli uutuus tarjoaa 3D-hieronnan yhdessä erikoistuneen 2D-hieronnan kanssa, synkronoidun hieronnan, joka toimii kuin hieronta neljällä kädellä samanaikaisesti. Casadan hierontatuoli Titan yhdistää uusimman teknologian tyylikkääseen muotoiluun kokemuksena täysin uudenlainen rentoutumistapa kehon skannaus älykkäällä algoritmillä.


- kaksi itsenäistä hierontarobottia 2D + 3D, jotka yhdessä luovat unenomaisen hieronnan.
- joustavat juoksukiskot täydelliseen venyttely- ja venyttelyhierontaan.
- loputtomat hierontavaihtoehdot laadukkaimmalla tasolla.
- ainutlaatuiset NICAM Bluetooth -kaiuttimet ja ääniohjaus.


TEKOÄLY JA ÄLYKÄS KEHON SKANNAUS

Käytetään monivaiheista säätöjärjestelmää sekä älykästä algoritmia, joka mahdollistaa kattavamman analyysin, nauhoitetut laskentasignaalit, nopeamman vasteen ja tarkemman hallinnan kehon skannaus- ja hierontatekniikoissa.


KAKSINKERTAINEN MEKANISMI

3D-hierontarobotti yhdessä erikoistuneen 2D-hierontarobotin kanssa tarjoaa synkronoidun hieronnan, joka toimii kuin hieronta neljällä kädellä samanaikaisesti.


JOUSTAVA JUOKSUKISKO

Pitkän hierontareitin vuoksi joustava lasta voi avautua kaarimuotoon selkänojan nostamiseksi, mikä todella toteuttaa Thaimaalaisen venyttelyhieronnan silta-asennossa.


ILMANPAINEEN VOIMAKKUUTTA VOIDAAN SÄÄTÄÄ

Yhteensä 38 ilmatyynyä ja yksi useista säädettävissä olevasta ilmanpaineen voimakkuudesta, täysi rentoutuminen hartioista jalkoihin.


KAKSOISLÄMPÖTOIMINTO

Grafeeni on uusin, vahvin, ohuin, johtavin ja 100% hiilimateriaali. Lämmönjohtimena se ylittää kaikki muut tunnetut materiaalit. Titaanin tuottamiaan kauko-infrapunasäteitä pidetään ihanteellisena hoitomuotona luonnolliseen terveydenhuoltoon ja edistävät myös verenkiertoa yhdessä taka-alueen hiililämmön kanssa.

Stereokaiuttimet

Kaikista houkuttelevista ominaisuuksista nojatuolissa on stereokaiuttimet kehon ja sielun syvään rentoutumiseen. NICAM-stereokaiuttimet tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen erinomaisesta melodiasta.


LED-KOSKETUSNÄYTTÖ

Uusimmalla käyttöliittymäkäyttöjärjestelmällä varustettu kosketusnäyttö tekee hierontaprosessista selkeän. Hierontaohjelmaa voidaan ohjata yhdellä painikkeella.


HINTA: 8950€

Kotiin toimitettuna ja asennettuna.

Osta nyt verkossa

Toimitusaika: 1-3 viikkoa

Vallankumouksellinen ja yksinkertaisesti fantastinen hieronta!

Samanaikainen hieronta ylä- ja alaosassa, pakaroissa ja jalka-alueella.

Ikään kuin sinua hierotaan 4 kädellä samanaikaisesti - tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut!


TEKNISET TIEDOT:

värit: valkoinen / tummanruskea

mitat pystyasennossa 81,5 x 167 x 124,5cm

mitat makuulla 81,5 x 180-195 x 98,5 cm

paino159 kg

jännite: 220-240V ~ 50/60Hz

nimellisteho: 180W

käyntiaika: 30 minuuttia

Braintronics®: 21 minuuttia

Titan kuuntelee sanaa!

Titaanin modernin ääniohjauksen ansiosta hieronta voidaan helposti valita äänikomentojen avulla. Tietenkin Titan myös kytkee lämmön ja jalkahieronnan päälle tai pois päältä ja siirtyy haluttuun makuuasentoon nollaasentoon. Kerrot vain TITAANILLE mitä tehdä, ja hän tekee sen.

Ääni ohjaus englanniksi.

Ihmisaivot ovat monimutkainen elin – joka koostuu lukemattomista hermosoluista, joita kutsutaan myös neuroniksi. Jokainen solu tuottaa jatkuvasti pieniä sähköimpulsseja. Jokainen ajatus, jokainen ääni ja jokainen vaikutelma, kaikki välittyy pienistä sähköimpulsseista; Se on niin sanotusti aivojen kieli. Näiden impulssien summa esitetään graafisesti aaltomuotona. Näitä aaltoja kutsutaan aivoaalloiksi.Aivotronicsin® audiostimulaation, ohjatun meditoinnin ja rauhoittavan hieronnan yhdistelmällä aivojen erilaiset rentoutumistutket voidaan saavuttaa stimuloimalla aivoaaltoja. Riippumatta siitä, haluatko keskittyä paremmin, rentoutua tai hemmotella pitkällä aikavälillä - kaikki on mahdollista Casada-perheen hierontatuolilla.