Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Skyliner II- 3D hierontatuoli

Casada-perheen uusi premium-hierontatuoli vakuuttaa suurella istuin alueella ja hämmästyttävän luovalla muotoilulla.Skyliner II vie sinut unelmallisen levon ja rentoutumisen maailmaan. Heti kun pääset mukavaan istuma-asentoon, voit valita jonkin monista hienoista hierontaohjelmista, helppokäyttöisellä kosketusnäyttökaukosäätimellä ja rentoutua kuin koskaan ennen.


Skyliner II sisältää antureita akupainepisteille, joiden avulla voit nauttia vartalohieronnasta useilla kehon alueilla. Skyliner II -mestareiden innovatiiviset tekniikat voidaan yhdistää monin eri tavoin rentoutumiseen ja stressin vähentämiseen.

Heti kun olet kokeillut hierontatuolia useita kertoja, yksi monista tekniikoista osoittautuu henkilökohtaiseksi suosikiksi. Skyliner II: lla on kolme tallennuspaikkaa, jotta voit aloittaa heti suosikkihieronnallasi.

Skyliner II: n eri automaattitilojen määrä on sekä vaihteleva että tehokas. Jaettuna neljään pääluokkaan, yhteensä 23 automaattiohjelmaa. Näihin kuuluvat ainutlaatuiset hierontaohjelmat, jotka soveltuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Skyliner II -ohjelmissa on oikea hieronta jokaisen rentoutumiseen ja elinvoiman vahvistamiseen.

Tätä kaikkea ohjataan 7-tuumaisella kosketusnäytöllä, joka on varustettu uusimmalla käyttöjärjestelmällä ja havainnollistaa siten myös hieronnan kulkua.

Tekniset tiedot:

Mitat pysty asennossa: 80 x 148 x 120 cm

Mitat makuuasennossa: 80 x 180 x 105 cm

Paino: 141 kg

Jännite: 220-240 V ~ 50 / 60Hz

Nimellisteho: 220 W

Käyttöaika: 20 minuuttia

Braintronics: 21 minuuttia

Hinta:5490€Nyt 4995€ Black weekend Tarjous 26-28.11.202i


- kotikäytössä takuu 5 vuotta.

- hinta sisältää toimituksen ja kokoamisen.

- toimitus aika 1-3 viikkoa.

OSTA NYT VERKKOKAUPASTA