Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Casada Power Board 3.0-värinälevy

Powerboard -värinälauta on uudenlainen tapa harjoittaa lihaksia tehokkaasti ja helposti. Powerboardilla teet lyhyitä ja tehokkaita treenejä ilman pitkiä salikäyntejä, oman kotisi rauhassa. Powerboard 3.0 on valittavana useita värinänopeuksia.

Värinäteknologia

Powerboardin teho perustuu tutkitusti tehoavaan värinäteknologiaan, jonka ansiosta Powerboard stimuloi rasvanpolttoa, vahvistaa lihaksia ja parantaa koordinaatiota. Laitteen tavanomaisesta poikkeava toimintaperiaate perustuu luonnollisten lihasliikkeiden stimulointiin. Tuloksena lihakset aktivoituvat päästä varpaisiin ja käyttö on erittäin nivelystävällistä.

Vain 10 minuuttia 3 kertaa viikossa

Suositeltava harjoitteluaika Poweboardilla on 10 minuuttia 3 kertaa viikossa. Säästät siis myös huomattavasti aikaa ja vaivaa. Valittavana on useita valmiiksi asetettuja ohjelmia, joten pääset alkuun helposti.Valmiit ohjelmat ovat lämmittely (warm up), päivitys (refresh) ja intervalli (interval).

Voit myös itse valita ajastimesta 1-15 minuutin treenin tai ohjelmoida Powerboardiisi oman henkilökohtaisen ohjelmasi.

Harjoitteleminen on helppoa mukana toimittavien DVD:n, harjoitussuunnitelman ja maton avulla.

Aloita Powerboard kuntoilu ja nautit pian tuloksista.


Ominaisuudet:

Värinälauta lihasharjoitteluun

Nopeus valittavissa: tasot 1-99 tärinätaajuus: 8 - 22 Hz tehokas malli, soveltuu hyvin urheilijoille ja edistyneemmillekin kuntoilijoille.

Maksimikuorma: 120 kg jännite: AC 220-240 V ~ 50/60 Hz Energiankulutus: maks. 250W normaalilla käytöllä.

Koko: 79 x 48 x 14,5 cm

Paino: 26 kg

HINTA: 1250€

OSTA NYT VERKOSSA