Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Casada Power Board 3.0-värinälevy

Powerboard -värinälauta on uudenlainen tapa harjoittaa lihaksia tehokkaasti ja helposti. Powerboardilla teet lyhyitä ja tehokkaita treenejä ilman pitkiä salikäyntejä, oman kotisi rauhassa. Powerboard 3.0 on valittavana on useita värinänopeuksia.

Värinäteknologia

Powerboardin teho perustuu tutkitusti tehoavaan värinäteknologiaan, jonka ansiosta Powerboard stimuloi rasvanpolttoa, vahvistaa lihaksia ja parantaa koordinaatiota. Laitteen tavanomaisesta poikkeava toimintaperiaate perustuu luonnollisten lihasliikkeiden stimulointiin. Tuloksena lihakset aktivoituvat päästä varpaisiin ja käyttö on erittäin nivelystävällistä.

Vain 10 minuuttia 3 kertaa viikossa.

Suositeltava harjoitteluaika Poweboardilla on 10 minuuttia 3 kertaa viikossa. Säästät siis myös huomattavasti aikaa ja vaivaa. Valittavana on useita valmiiksi asetettuja ohjelmia, joten pääset alkuun helposti.Valmiit ohjelmat ovat lämmittely (warm up), päivitys (refresh) ja intervalli (interval).

Voit myös itse valita ajastimesta 1-15 minuutin treenin tai ohjelmoida Powerboardiisi oman henkilökohtaisen ohjelmasi.

Harjoitteleminen on helppoa mukana toimittavien DVD:n, harjoitussuunnitelman ja maton avulla.

Aloita Powerboard kuntoilu ja nautit pian tuloksista.


Ominaisuudet:

Värinälauta lihasharjoitteluun.

Nopeus valittavissa: tasot 1-99Tärinätaajuus: 8 - 22 HzTehokas malli, soveltuu hyvin urheilijoille ja edistyneemmillekin kuntoilijoille.

Maksimikuorma: 120 kgJännite: AC 220-240 V ~ 50/60 HzEnergiankulutus: maks. 250W normaalilla käytöllä.

koko: 79 x 48 x 14,5 cm

paino: 26 kg

HINTA: 1350€

Hinta sisältää toimituksen

OSTA NYT VERKOSSA
Väripainot tehostavat tuloksia ja tekevät harjoittelusta vielä monipuolisempaa. Aloita Powerboard kuntoilu ja nautit pian tuloksista!


OSTA NYT VERKOSSA