Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Braintronics-teknologia

braintronics® -teknologia lisää rentoutumista

Koe braintronics®-teknologia kaikissa Casada hierontatuoleissa. Äänen stimuloinnin avulla braintronics® -teknologia synkronoi aivosi. Yhdessä erityisesti kehitetyn hierontaohjelman kanssa stressaantunut keho rentoutuu. Sisäiset tutkimukset ovat osoittaneet, että kun hieronta yhdistetään aivojen aaltojen stimulaatioon, se on 80% tehokkaampi saavuttamaan rentoutumistilan.
Tutkimuksen havainnot osoittavat, että aivojen aaltojen kohdennettu stimulaatio edistää valppautta ja tehokkuutta ja antaa henkistä ja fyysistä helpotusta. Aivojen aaltojen stimuloimiseksi ei välttämättä tarvita musiikkia, mutta ilman rentouttaa musikkia se ei tunnu miellyttävältä.


braintronics® ja Body & Mind Syncsystem
Body & Mind Syncsystem -hierontaohjelman tekniikka takaa herkemmän selkähieronnan. Se voi aloittaa laiminlyötyjen lihasten kevyen regeneroinnin, vapauttaa henkiset ja fyysiset tukokset ja vaikuttaa positiivisesti selkärangan koko tuki- ja liikuntaelimistöön. Ihmiskeho nykyaikaisessa maailmassa on alttiina monille luonnottomille rasituksille ja huonolle asennolle.
Pitkät seisomiset tai istuminen, raskas fyysinen työ, taivutettu toiminta, työ- ja kotihenkinen stressi yhdistyvät. Seurauksena ovat selkäkipu, jännittyneet olkapäät / niska, päänsärky ja rajoitettu liikkuvuus. Noin 70 prosenttia 30–60-vuotiaista kärsii ”tavallisesta sairaudesta”, ja puolet asianosaisista näkee yhteyden heidän työhönsä. Krooninen selkäkipu voi tietysti johtua myös yleisestä kulumisesta, vammoista, sairauksista tai tulehduksista.