Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Casada Power-Walker juoksulauta

Kuten tiedetään, liikunta pitää sinut kunnossa ja terveenä. Siksi juoksuharjoittelu on ihanteellinen tapa vähentää ylimääräisiä kaloreita ja vahvistaa sydänjärjestelmää. Edellytysten on kuitenkin oltava oikeat, jotta voit keskittyä kohdennettuihin reitteihin. Lukuisat tekijät, kuten sää, radan kunto, etäisyys radalta tai kuntosalille, vaikuttavat harjoitteluun ja siten tulokseen. PowerWalker-juoksumatolla voit suorittaa juoksuharjoituksen helposti kotona. Taivutusjärjestelmän ansiosta juoksumatto säästää paljon tilaa, toimii hiljaisesti ja tarjoaa monia lisäominaisuuksia, jotka tekevät harjoittelusta mahdollisimman miellyttävää.

Harjoittelu Power-Walkerilla koostuu muustakin kuin yksinkertaisista juoksuharjoituksista. Yksinkertaiseen juoksumattoon verrattuna PowerWalker hallitsee 12 erilaista harjoitusohjelmaa, jotka tukevat melkein kaikkia juoksutapoja. Jos haluat jotain yksilöllisempää, voit myös kytkeä Power-Walkerin sovellukseen ja päästä siten henkilökohtaiseen juoksuharjoitukseen.


Käytännöllisen käytön ansiosta älypuhelin tai tabletti voidaan yhdistää Power-Walkeriin nopeasti ja helposti. Tämä avaa lukemattomia tapoja, jotka voit yhdistää harjoitukseesi. Kuuntele musiikkia, katsele omia suosikkisarjojasi (Bluetooth) - mahdollisuudet ovat rajattomat Power-Walkerilla.

Hinta 985€

Hinta sisältää toimituksen!

osta verkkokaupasta>>

sisältää toimituksen

toimitusaika 1-3 päivää

Tekniset tiedot

Mitat pystyssä: 163 x 65 x 133 cm
Mitat taitettu: 163 x 65 x 46 cm
Konsolinäyttö: 34 x 11 cm
paino:53 kg
Enimmäiskuorma:100 kg
jännite: AC 220-240 V ~ 50/60 Hz
nopeus: 1,0 - 12 km / h
kulutuspinta: 120 x 42 cm
Lattiakehys: MDF juoksumatto
moottori:1,0 hevosvoiman CHP-moottori
tekniikka: iCS (älykäs vaimennusjärjestelmä)Tämän tuotteen kokoaminen on kotona helppoa ja voit aloittaa harjoittelun.