Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Casada AURA 4D-hierontatuoli

Aura 4D hierontatuoli

NYT 5240€ tämä tuoli Erikoistarjouksessa!


4D toimii samalla tavalla kuin peukalo ja sarja sormia painettuna vartaloosi, tämä rullajärjestelmä käyttää sekä pysty että vaakasuuntaisia liikkeitä ja lisää hierontaan syvempää rytmiä. Vallankumouksellisen 4D-hieronnan ansiosta AURA-hierontatuoli tarjoaa täydellisen rentouttavan hieronnan kotona.

LÄMMITYS on suosittu tekniikka lukuisten etujensa ansiosta yhdessä hieronnan kanssa. AURA-hierontatuolilla koet kuumakivihieronnan tunteen ainutlaatuisten, lämmitettyjen hierontapäiden ansiosta. Kun lämpö jakautuu liukurullien avulla, muiden hierontatuolien kiinteät lämmitystyynyt haalistuvat AURA-hierontatuolin lämpöteknologiaan verrattuna.


KI-skannaustoiminto


AURA-hierontatuolissa on BODY SCAN -TOIMINTO. Se luo kehostasi eräänlaisen "kartan", joka tallentaa alueet, jotka vaativat optimaalista hierontapainetta. Lisäksi se skannaa ja mittaa hartioiden korkeutta ja mahdollistaa sen uudelleen säätämisen henkilökohtaisempaa hoitoa varten. Sama skannaustekniikka löytyy myös jalkahierontayksiköstä, jolloin komponentit voidaan mukauttaa täysin oman kehosi koon tarpeisiin.
Aura LCD kaukosäädin ja äänijärjestelmä
Ajan kutsuun mukautuvassa AURA-hierontatuolissa on huippuluokan digitaaliset toiminnot ja se on samalla käyttäjäystävällinen. Ohut ja helppokäyttöinen LCD-kaukosäädin, USB-portti matkapuhelimien tai tablettien lataamista varten, BLUETOOTH-VALMISTETUT HD-kaiuttimet niskatuessa ja integroitu Braintronics®-teknologiaan, AURA-hierontatuoli on ehdottomasti yksi ylellisistä kokonaisuuksista. paketti CASADA hierontatuoliperheestä.
Hinta: 6490,00 €

- 2 vuoden takuu.
- Toimitusaika: 2-3 viikkoa
- Hinta sisältää toimituksen ja asennuksen.
Väri: valkoinen / harmaa ja harmaa / musta


OSTA NYT VERKKOKAUPASTA