Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Casada Finland

Tullessasi sivuillemme olet kiinnostunut omasta, läheistesi hyvinvoinnista ja elämänlaadusta. Me haluamme tarjota sinulle laadukkaita hierontatuotteita jotka antavat elämällesi lisäarvoa, hyvinvointia ja rentoutusta jokapäiväiseen elämääsi. Hierontatuolimallimme ja tuotteemme sopivat lähes jokaiselle jotka haluavat säännöllistä lihashuoltoa kotioloissa.

Saksalainen Casada on hierontatuotteiden johtavia valmistaja Euroopassa. Tiimimme useissa maissa pitävät meidät alamme kärjessä

TUTUSTU MYÖS HIERONTATUOTTEISIIMME


TÄYDELLINEN HIERONNAN VAIKUTUS

Twist2Go on Miniwell Twistin pikkusisko ja on varustettu litium akulla jonka käyttö aika on 1-1,5 tuntia yhdellä latauksella, voit käyttää myös kytkettynä verkkovirtaan integroidun lämmitystoiminnon kanssa. Erittäin ergonomisen muotonsa ansiosta Twist2Go voi antaa tehokkaan hieronnan lähes kaikkiin kehon osiin, olipa se niska, olkapää, selkä, jalat, pohkeet tai vatsa. Neljän lämmitetyn hierontapään optimaalisen sijoittelun ansiosta niiden rentouttava pyörivä liike ja rentouttava hieronta on taattu joka kerta. Tämä tuote on akkukäyttöinen.

CASADAN HIERONTATUOLIT Henkilökohtainen hierojasi. Useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, miltä kehosi pitäisi tuntua" Kevin Trudeau" oletko koskaan kysynyt itseltäsi, kuinka hyvää tekisi hieronta, tämän päivän kaltaisena päivänä? Aika ajoin keho vaatii lepoaikaa ja mahdollisuutta rentoutua. Joka päivä siihen vaikuttavat stressi, melu ja muut ulkoiset tekijät, jotka häiritsevät tai vahingoittavat kehoamme, ja hyvinvointiamme lihasjännitteistä täydelliseen uupumukseen. Lepoajat lyhenevät ja lyhenevät. Jokapäiväiset tekijät vaikuttavat elämäämme niin, että rentoutumisesta tulee ylellinen lisä, johon meillä ei ole enää varaa. Hyvä hieronta rentoutumiseen ei ole vain rentoutus keholle ja sielulle, vaan se auttaa vähentämään vanhoja rasituksia ja taistelee loppuunpalamista vastaan. Premium-valmistajana Casada on kehittänyt korkealaatuisia hierontatuoleja ja rentoutustuoleja, jotka parantavat hyvinvointia ja voivat lievittää stressiäsi.